CULESE DIN ROMANIA

Pe 2 octombrie 2022, la sediul CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, din Piața Alexandru Lahovari 7, are loc primul eveniment oficial prezentat de Centrul Cultural Subcarpați.
Divizia de tineret a Centrului Cultural – Matei Vasilescu (țambal), Ioana Milculescu (voce), Beniamin Ambarus (doba și voce), Teodor Avram (vioară), Daniel Rădulescu (acordeon) și Alexandru Marin (contrabas) – vă dă întâlnire cu o trupa nouă ce se inspiră din muzică tradițională românească.
În cadrul proiecției pilot din serialul Sub-Balcani, realizată între munții României, vom putea descoperi procesul creativ de căutare a unei piese Subcarpați.
Regie: Max T. Ciorbă; Producție: Bean MC, Centrul Cultural Subcarpați.
Maria Casandra Hausi, împreună cu artistul vizual Cuscrew, prezintă la Teatrelli un mini-recital “Traditional to Digital”. O experiență audio-vizuală în primă audiție/vizionare, conținând cântecele tradiționale din zona Maramureșului care capătă forma unor „podoabe nepieritoare de sărbătoare digitală”.
Evenimentul „Tot ce Suflă” anunță modulele de Caval ce vor avea loc toamna aceasta la Centrul Cultural, prezentând cercul de suflători din grădina Subcarpați. Această sărbătoare se va desfășura în Grădina CREART pentru o cântare ad-hoc la fluier și caval, oferindu-ne din entuziasmul lor sincer pentru cântecele bătrânești.

https://www.creart.ro/

De la ora 22:00 la Club Guesthouse, trupa Subcarpați va susține pentru prima dată un concert, cu ocazia deschiderii Centrului Cultural. Biletele se găsesc la intrare, in seara evenimentului, si pe https://www.livetickets.ro
Pentru OGs va exista un #raffle. Mai multe detalii pe canalul de Discord #Subcarpati
https://www.clubguesthouse.ro/