Despre noi

FILOSOFIE

Sprijin pentru comunitate prin comunitate – de la om la om – ca un circuit al bunului simț în natură.

 

VIZIUNE

Dăm mai departe, transmitem „meserie” către generațiile tinere pentru că tradiția, folclorul, culorile diversității culturale și multietnice de pe teritoriul țării noastre și fondul cultural uriaș pe care stăm sunt valoroase acum și pentru viitor.

 

CONCEPT

Punem zestrea folclorică sub lumină contemporană folosind arta ca mijloc de prezentare, explorare, înțelegere și învățare.

 

INSPIRAȚIE

Conectarea sound-urilor din rap cu revelația și conștiința ideii că stăm pe un tezaur tradițional uriaș cu care ar trebui să facem ceva acum ca să rămână și să ne invite la creație și mai târziu, s-a întâmplat în urmă cu vreo 10 ani, cam atunci când a luat naștere și trupa noastră, Subcarpați. Fascinați de lirismul doinei, de sunetul dulce al cavalului și de potențialul pe care l-am tot găsit și regăsit în fondul cultural autohton, am pornit proiectul Subcarpați ca un manifest cultural contemporan în care am fuzionat concepte și am îmbinat elemente de folclor cu sunete contemporane trecute în digital, dintr-o lume în altă lume. Noi zicem că a funcționat.

 

Partenerii noștri

PARTENERI INSTITUȚIONALI
PARTENERI MEDIA
SATELIȚI CULTURALI