Experiența de neuitat a Centrului Cultural la Vest Fest-District23, zona #CultureVillage!

Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria și satisfacția celor trei zile de festival, în care am avut privilegiul să primim vizitatori din toate colțurile lumii în curtea noastră. Fiecare dintre ei a avut ocazia să se apropie de tradițiile și măiestria fauririi cavalului, să învețe un cântec sau să găsească un loc sub umbrarul nostru, pentru a se conecta cu esența instrumentului nostru național.

Mesterul Adrian Mihaiu a fost onorat să primească vizitele nu doar ale românilor, ci și ale turiștilor din străinătate, dornici să descopere farmecul și importanța Cavalului. Gabi Groza a ținut un curs de perfecționare a cântecelor la caval, oferind oportunitatea celor prezenți de a se familiariza mai profund cu acest instrument atât de special.

În ultima zi de festival, după concertul Subcarpați, am avut parte de un recital spontan din partea trupei Floare de Maidan. A fost un adevărat Jam Session Folcloric ad-hoc, în care participanții la festival au dansat, au jucat hore și au chiuit până în miezul nopții.

Mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul și au făcut din această experiență una memorabilă! Vă invităm să ne urmăriți pe site-ul nostru oficial pentru mai multe informații și să ne bucurăm împreună de magia muzicii tradiționale.

#VestFestDistrict23 #CultureVillage #ExperiențăMuzicală #Tradiții #Caval #FaurireaCavalului #JamSessionFolcloric