TOT CE SUFLĂ (Invată să cânți la Caval cu Gabi Groza) – Modul #3

În perioada 8-12 Mai 2023, Centrul nostru a găzduit modulul #3 „TOT CE SUFLĂ (Invată să cânți la Caval cu Gabi Groza)”. Cu o participare de peste 50 de înregistrări, am avut parte de cinci zile de ateliere pline de entuziasm și atenție. Suntem extrem de încântați și fericiți că pasionații de caval au ales să se alăture Centrului nostru, mulți dintre ei făcând parte din comunitatea Subcarpați OGs.

Dorim să împărtășim câteva fotografii de la ceremonia de absolvire, unde am avut bucuria de a primi în vizită câțiva oameni dragi nouă. Printre aceștia s-au aflat Mesterul Adrian Mihaiu, Alex Dima – un susținător dedicat al cavalului, Corina Ene, cu care vom colabora în această vară la Tabăra de Caval din comuna Căbești, județul Bihor, Ioana Milculescu, Matei Vasilescu și Mircea Ardeleanu, care, însoțiți de Bean, au creat o atmosferă excelentă potrivită pentru o absolvire de succes.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și sprijin. Sunteți întotdeauna bineveniți la Centrul nostru! Continuăm să slefuim și să formăm împreună, inspirați de frumusețea muzicii cavalului.

BIG UP și vă mai așteptăm cu drag la Centru!